Turizam


croatia_ljepote1

Svojim zemljopisnim položajem Hrvatska je bila i ostala poznatom turističkim, tranzitnim i poslovnim odredištem, u posljednje vrijeme sve je više ljudi posjećuju iz zdravstvenih razloga. Naime Hrvatska ima priznate i poznate stručnjake na svjetskoj razini i niz vrhunski opremljenih klinika za sve vrste liječenja. Našim poslovanjem, koje je upravo vezano za sve aspekte Hrvatske kao odredišta, razradili smo sve bolje hotele u Hrvatskoj, kako u kontinetnalnom dijelu, tako i u priobalju i na otocima, sve vodeče poliklinike, klinike i liječilišta kako bi našim gostima pružili vrhunsku uslugu.

U Zagrebu, kao glavnom gradu Hrvatske, nalaze se sve državne, administrativne i političke strukture. Zagreb je poznat kao metropola kulture, sportski centar, sa svojom bogatom poviješću sve se jače razvija kao turistička meka koja osim svoje spomeničke baštine nudi i bogati kulturni život, ponudu trgovina i shopping centara te noćnog života. Zagreb svojim sadržajem muzeja, zoološkim vrtom i Parkom prirode Medvednica nudi sve bogatije sadržaje za djecu, čime sve aktivnije opravdava svoju titulu grada prijatelja djece i postaje sve privlačniji i najmlađoj populaciji.

Osim smještaja u hotelima našim gostima nudimo transfere u smjeru kontinenta i mora. Nudimo  izuzetno atraktivne i privlačne izlete po cijeloj Hrvatskoj na kojima osim dobre zabave pružamo i upoznavanje s prošlošću i sadašnjošću mjesta na kojima boravite.

Organiziramo vodiče u cijeloj Hrvatskoj prvenstveno na ruskom jeziku, no i na drugim svjetskim jezicima.

U dogovoru s klijentima prilagođavamo naše programe njihovim željama.